نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

طرح همکاری مشترک سپاه و دولت برای بارورسازی ابرها تدوین شد

وزیر نیرو از تدوین طرح همکاری مشترک سپاه و دولت برای بارورسازی ابرها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۲۸
به گزارش راهبرد معاصر ، رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره همکاری این وزارتخانه با نیروی هوافضای سپاه در حوزه بارورسازی ابرها گفت: بارورسازی ابرها یک پروژه سالیان دراز وزارت نیرو است و مرکزی هم در این زمینه فعال است و کشورهای خشک و نیمه خشک نیز از این تکنولوژی استفاده می‌کنند.

وی افزود: درباره حوزه و میزان تاثیر این فرآیند، نیازمند سال‌های متمادی استفاده و محاسبات لازم و رسیدن به یک درصد قابل اعتماد برای اثر بخشی هستیم که این موضوع  درحال انجام است.

وزیر نیرو تاکید کرد: از سال گذشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم اعلام امادگی کرد که به مرکز بارورسازی ابرها کمک کند. در این حوزه، طرح یک همکاری تدوین شده و امیدوار هستیم که اثربخشی آن در مقابل انرژی که برای آن صرف می‌شود مناسب باشد.

اردکانیان تصریح کرد: امسال به دلیل شرایط بارش و نزولات خوبی که داریم شاید این بحث در افکار عمومی خیلی جذاب نباشد ولی اصل موضوع این است که ما به عنوان یک کشور خشک و نیمه خشک راهکار و فناوری‌ها برای تامین آب از جمله بارورسازی ابرها، استفاده از پساب تصفیه شده، شیرین کردن آب دریا و حتی مطالعاتی که راجع به استفاده کمی و کیفی آب ژرف است، از نظر دور نمی‌کنیم.

به گزارش تسنیم، آذرماه امسال بود که سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه از توافق با وزارت نیرو برای استفاده از 4 پایگاه پهپادی و یک پایگاه هوایی این نیرو در جهت کمک به بارور سازی ابرها خبر داد.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار